Startsida

Jul på Liseberg del 1

0 kommentarer Dela på Facebook

Eftersom jag jobbar på Liseberg fick vi när vi skulle hämta våra kläder och sånt gå att kolla i parken innan de öppnade för säsongen. Och jag som älskar jul blir ju helt till mig av allt mysigt som de har gjort. Jag har alltid älskat att åka på "Jul på Liseberg", och i år så jobbar jag där. Får uppleva den härliga parken varje dag nästan. Hur bra är inte det egentigen? Liseberg är det bästa jobbet för mig. Vill aldrig gå hem i princip utan helst skulle jag kunna bo i en av kassorna eller något.

Adventsstjärna

0 kommentarer Dela på Facebook

Jag ville ha en ny advenstsstjärna och hade sett en fin på Rusta som jag köpte. Ja blev verkligen nöjd med det. Eftersom jag inte vill ha det som alla andra har med adventsbelysning så köpte jag den och den blev fin.

Julgranen

0 kommentarer Dela på Facebook

Julgranen åkte som sagt också upp. Sambon ville inte ta upp den själv på söndagen då det var första advent. Så det blev att ta upp den under veckan istället.

Tomtar

0 kommentarer Dela på Facebook

Har en massa tomtar, som ni kanske alla vet sedan jag var med i Ullared. Men har faktiskt sålt några så det inte ska se för överflödigt ut. Blev riktigt nöjd med hur det blev iallafall.

Julkulor

0 kommentarer Dela på Facebook

Då hade det blivit dags att julpynta lägenheten då. En otroligt underbar känsla går genom kroppen när jag börjar julpynta. Självklart kommer alla mina julkulor upp på olika platser då. 

÷

« 1 »