Startsida

Koppar på ett ställe!

0 kommentarer Dela på Facebook

Nu har jag fått ordning på det jag köpte från Ullared. Måste säga att jag blev riktigt nöjd över att jag har fått mina prydnader över TV:n iordning och det bästa av allt är att allt är av koppar.

Dessutom har jag tagit bort ljusdioderna som var över tvn och sätt de mellan varje kopparprydnad så att det får en trevlig ljus på de och på väggen.

Cholkad hus

0 kommentarer Dela på Facebook

Istället för ett pepparkakshus detta år fick det bli ett choklad istället. Det var lite svårt att skära ut och så men jag lyckades efter några försök. Tips: låt chokladen ligga framme i rumsvärme några timmar innan.

Det kanske inte blev det finaste huset men det var ju första gången och då kan det bli lite sådär. Jag är ändå glad över resultatet.

Dekorationssten

0 kommentarer Dela på Facebook

Eftersom jag har lila inrednig i vardagsrummet vill jag självklart ha lila dekorationsstenar med. Efter ha kollat överallt så fanns det på Ullared för enbart 8 kr. Vilket var riktigt billigt. Slutresultatet kommer inom ett par dagar.

Sängkläder

0 kommentarer Dela på Facebook

Jag hade sett för någon dag sedan att de hade fått in sängkläder med julmotiv i varuhuset. Och julkär som jag är följde det med två stycken ner i kundvagnen. Jag köpte röd till mig och sambon får de gråa.

Gardiner

0 kommentarer Dela på Facebook

Jag var tvungen att kolla på nya gardiner till köket och gärstrummet. Hade sett på Ullaredsbloggen vilka de hade och när jag väl kom ner var det ganska självklart vilka jag skulle ha. 

Kopparskål

0 kommentarer Dela på Facebook

När jag kom fram till min älskade inredningsavdelning i varuhuset drogs jag direkt till det som är kopparfärgat. En skål jag redan hade hemma köpte jag en till av, den stora på bilden nedan. Hittade även en mindre variant av skålen som passar bra att ha frukt i!

Det kommer komma ett slutresultat här på bloggen på dessa skålar sedan när det är i ordning.

Glitter i koppar

3 kommentarer Dela på Facebook

Koppar. Allt ska vara koppar hos mig. Jag har sett att de börjat med julkulor i kopparfärg och det tycker jag inte är fint eftersom det har fel nyans av koppar, en slags bladning av guld och koppar. Men så idag fick jag syn på dessa bland julsakerna, glitter i RÄTT kopparfärg! Jag blev alldeles upprymd av lycka och rafsade genast åt mig att par stycken.

Kundvagn

0 kommentarer Dela på Facebook

För längesedan så såg jag på Ullareds blogg att de hade fått in kundvagnar i miniatyrform. Jag blev genast kär i de och hoppades verkligen att de skulle finns när jag kom ner dit idag. Som tur var hittade jag de i varuhuset idag! Visst är de söta?

« 1 2 »