Startsida

Halloween på Liseberg!

0 kommentarer Dela på Facebook

Igår var det kickoff för oss lisebergare som ska jobba på halloween på Liseberg. Vi fick testa att gå de tre spökhusen. Jag gick bara Dockkabinettet. Men den var rolig och häftig att gå. Sävlklart var parken himla fint utsmyckad med. 

JULPYNT

0 kommentarer Dela på Facebook

Nu kunde jag inte hålla mig längre utan var tvungen att börja julpynta lite här hemma. Än så länge är det bara julkulorna som har fått komma upp. Nu mår jag som bäst, när jag får börja julpysla. Många säger att det är för tidigt, men inte för mig. Jag mår så himla gått och då tycker jag att jag kanske kan få börja tidigare än alla andra.

Höstdag

0 kommentarer Dela på Facebook

Insåg för ett tag sedan att träden börjar bli väldigt fina så bestämde mig att gå ut för att ta lite kort. Det blev väldigt fina kort. Underbart att solen lös, då blev bilderna mycket finare.

koppar :)

0 kommentarer Dela på Facebook

Igår när jag var på Överby och kollade runt lite så såg ja en sak av koppar som jag länge velat ha, och jag köpte den äntligen. Den fick bli en blomhållare typ :)

TAVLA

0 kommentarer Dela på Facebook

Igår fick även min kille syn på en tavla som han gillade för det råkade vara en tavla med motiv av en streckkod. Den var faktist fin för det var inte bara svart som de brukar vara utan pridefärgerna.

« 1 »