Startsida

Julens stjärnor

0 kommentarer Dela på Facebook

Nu tindrar det vackert på Ullareds säsongstorg! Adventsbelysningen är på plats och det är bland annat fullt med fina stjärnor i sortimentet. Det finns både moderna modeller i härliga färger och klassiska stjärnor i vitt och rött.

Taget från http://www.gekas.se/blogg

Jag har ADHD

0 kommentarer Dela på Facebook

Här kommer det film från Youtube som heter "Jag har ADHD". Den är väldigt bra och folk beskriver sin ADHD, vad som är bra och dåligt och hur den funkar för just de personerna. Den är bra för att folk får höra hur det kan vara att leva med ADHD, att allt inte är så enkelt.

Köksredskap

0 kommentarer Dela på Facebook

När jag var på Ica Maxi för några dagar sedan såg jag i min ögonvrå något som var i koppar. Jag älskar kopparinredning! När jag kom fram såg jag att det var en pastaslev, stekspade och en såsslev. Jag blev kär direkt. Har kanske inte satt de på den finaste platsen med de sitter bra där de sitter.

Här kommer bilder!

 

PANNACOTTA

0 kommentarer Dela på Facebook

Hejsan!

Idag provade jag att göra Ahlgrensbilar pannacotta med choklad på. Det så sjukt gott ut. Superenkel att göra. Det enda som behöva typ två påsar bilar och 9 dl grädde :)

Här kommer resultatet!

Målat vägg!

0 kommentarer Dela på Facebook

Idag har jag målat om en vägg här hemma. Jag har velat måla om en vägg ända sedan jag målade om den lila väggen i vardagsrummet, men har inte fått det för min sambo. Idag fick jag äntligen det. Resultatet blev riktigt snyggt faktist. Vi skulle egentligen ha målat motivet där våra efternamn sitter i en väggtext på en annan vägg, men det blev för mycket då. Jag frågade om jag istället fick måla en annan liten vägg med det motivet och det fick jag. 

Motivet är självklart pride-flaggans färger och det blev hur snyggt som helst måste jag säga. Jag är riktigt nöjd med det jag har gjort.

« 1 2 »