Startsida

Granen på gården

0 kommentarer Dela på Facebook

Vi har även fått en gran på gården av eidar med. Det är ingen vanlig gran, utan det är en ljusslinge gran som är bättre för miljön. Jag kommer själv ha en sådan i min flaggstång den dagen ja köper ett hus :)

 

Ljusslinga från clas ohlson

0 kommentarer Dela på Facebook

Hej mina läsare. Detta blogginlägg kommer ja ge lite kritik till clas ohlson och deéras ljusslinga. Jag har bytt ut den ungefär 3 gånger nu och är ganska trött på de. Så nu när ja bytte sista gången så valde jag att ha de ljusslingorna inne för att de inte ska rosta sönder och sliye lysa (den är anpassad för utomhusbruk), och då ska den inte bli rostig och sluta lysa. Men jag belev nöjd över hur ja fick om dom i lägenheten istället. En är i hallen och den andra är i vardagsrummet. 

här kommer såklert bilder:) Bilderna är bara på det i hallen men det ser ungefär likadant ut !

 

Julgran

0 kommentarer Dela på Facebook

Då var det dags för julpyntning och granen.  så idag åkte allt upp även granen, och den blev riktigt fin tycker jag. 

här kommer en före och efter bild :)

ljusmys i gästrummet!

0 kommentarer Dela på Facebook

Nu har även gästrummet fått en ljusslinga. Den satt förs på marsvinsburen, men det blev knäligt att ge tjejerna hö ocjh mat. Så idag när ja rengjorde buren fick det mig att täkna hur den skulle sitta i gästrummet. Jag tänkte och tänkte och sedan kom ja på att den kunde sitta runt bokhyllan. Det blev snygga måste ja säga, ett riktigt mysljus i gärstrummet nu.

Här kommer såklart en bild på hur det blev. 

ljusslinga

0 kommentarer Dela på Facebook

Idag köpta jg en till ljusslinga på clas ohlson. Har redan  en sådan på balkongen, men denna ville jag ha inne i vardagsrummet på en vit vägg. Eftersom vi inte frå skruva i den så fick det bli en ljusslinga istället. Jag personligen tycker det är fint med en ljuslinga edter en vägg. 

Här kommer bilder på resultatet :)

 

« 1 2 3 ... 12 »